26 Aralık 2015 Cumartesi

SEO İçin Bilinmesi Gereken Bazı Terimler

Alt Etiketi : Alt Etiketi arama motorlarının botlarını sitedeki resmi tanıması için gereken terimdir. Alt etiketi olmazsa sitenize botların geldiği taktirde resmi tanıyamaz ve SEO için zararlı olur. Bu yüzden alt etiket şarttır.

Anahtar Kelime : Anahtar Kelime  Web sitelerinin arama sonuçlarında üst sıralarda yer almayı hedeflediği kelime veya kelime gruplarıdır. Örneğin siteniz ayakkabı ile ilgili ise arama motorlarına ayakkabı yazıldığı zaman ilk sıralarda çıkmak istiyorsanız ayakkabı kelimesi anahtar kelimedir.

Backlink : Backlink Farklı bir web sitesinden kendi web sitemize gelen link ( bağlantı ) backlink olarak ifade edilir.Kaliteli backlink sitenizin arama motoru botları tarafından daha sık ziyaret edilmesini sağlar ve SEO için büyük katkı sağlar.

Meta Tags : Arama Motorlarına web sitesi hakkında bilgi veren HTML etiketidir.

Sitemap : Siteye gelen botların siteyi daha iyi biçimde indexlemesine rehberlik eden dosyadır. Türkçe de Site Haritası anlamını taşır. Sitemap dosyası olan bir web sitesi, indexlenirken daha ayrıntılı daha çabuk ve daha iyi indexlenir.

Bugünlük bu kadar daha çok SEO ile ilgili terim öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin.

25 Aralık 2015 Cuma

Dört Mevsim



                      Dört mevsim olası geliyor insanın. Her biri ayrı güzel, ayrı neşeli,ayrı bir huzurlu… yaz güneşiyle kıskandırıyor, bu mevsimin en güzel heyecanı y yalın ayak ,ayakkabısız özgürce dolanmaktır bence. Bazen deniz kenarında parmak arası terliklerinle soluksuzca koşmaktır..piknik yapıp tıka basa doymaktır yaz. Beyazlığı ve saflığın temsili ise kıştır. Kış öylesine bir mevsim ki soğuğuna inat mutluluğuyla ısıtır. Kar topu keyfi bir yana botların içine kaçan karın ıslaklığı apayrı his katar.eldivenlerin ıslanıp elleri bile üşütmesi güzeldir o an. Yapılan kaymalar , kayarken birbirine çarpmalar da eğlencenin zirvesine ulaştır insanı.. ya aşk ve durgunluk mevsimi ilk bahara ne demeli? Çiçekler süslüyor baharı ..  ilk baharın kendine has mayhoş bir havası var .bu mevsimde en güzellerden biri.. yaprakların terk edişini ise sonbahar anlatır. Rüzgarın esintisinde sürüklenen yapraklar adeta dans eder gökyüzünde.  Sonbahar bekler , son bahar hüzünlüdür biraz .. bekleyiştir, bile bile bir gidiştir ama yine de sonu hep bir murada eriştir.İşte kısaca bütün mevsimler güzeldir  … etrafımızda o kadar çok güzellik var ki görmek için bir dönüp bakmak yeterli. Ve bakmak için sadece bir isteyiş yeterlidir..

Sezonun Yeni Gözdeleri



 Bu sezonun en kaliteli ve en dikkat çekici bot modelleriyle herkesin gönlünü fethetmiş durumda. Hepimizin dikkatla merakla takip ettiğimiz her sezon olduğu gibi bot modelleridir kolaylıkla sahip olmak için sadece yapmanız gereken sitemize girip istediğiniz ürünü seçmek olacak. Uygun fiyata güvenli bir şekilde bot sahibi olmanız için sitemize bekliyorum.

23 Aralık 2015 Çarşamba

İnsanlar İlginçler

 İnsanlar… İlginçler gerçekten… “Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş” deyiminin tam karşılığı gibiler ayakkabının öteki eşi gibiler. Hele bazıları tıpa tıp aynısıdır birbirlerinin. Zira insan ilişkilerini çözmek hayatın anlamını çözmekten daha zor görünmekte… “Uzaktan görünen” ve “Gerçekte olan” diyerek ikiye ayrılmalı belki de ilişkiler… Kimi ilişkiler var ki “birbiri için yaratılmışlar” ifadesini onaylar nitelikte gibi görünüyorlar. Aynı faaliyetleri yapmaktan zevk alıp, aynı gözlerle bakıyorlar dünyaya… Aynı huylara sahip olmak bir yana dursun aynı alışkanlıklara sahip olmayı başarıyorlar kimi zaman… Bazı ilişkilerde ise zıtlıklar bağlıyor çiftleri birbirine… “Birbirimizi dengeliyoruz” ifadesini savunan iki avukatın ortak davalarını aynı anda kazanması misali… Birbirinden çok farklı yaşamları olan iki insanın aynı gözlerle aynı yöne baktığına şahit oluyoruz kimi zaman… Uzaktan güzel görünüyor çoğu ilişki gözümüze ancak kapalı kapılar ardında nelerin yaşandığını bilemiyor çiftlerden başka hiç kimse… Şahit oluyoruz kimi zaman bir arkadaşımızın derdine ortak olurken ya da olmamamız gereken bir yerde zamansız bulunurken… Kimi zaman da bize denk geliyor kapalı kapılar ardında yaşanan sırların bir anlık gün yüzüyle buluşması… Çok mutlu görünen bir çiftin nasıl da sorunlar yaşadığına tanık oluyoruz, bazen de dışarıdan bakınca uyumsuz görünen bir çiftin aslında ne kadar mutlu oldukları şaşırtıyor bizleri…